Metoda ESPERE® a fost adusa in Romania in anul 2002 de catre Claudia Jimeno,

fondatoarea Centrului AmaneSer, eveniment marcat de primul workshop sustinut de Jacques Salomé.

De atunci si pana in anul 2011 ne-am bucurat de prezenta lui Jacques Salomé aproape in fiecare an, si de workshopurile si conferintele sustinute de acesta, in cadrul carora ne-a vorbit si ne-a invatat despre cum putem avea o relatie mai buna cu noi insine, dar si cu familia, partenerul de viata, copiii, cu seful si colegii de serviciu. In anul 2011 Centrul AmaneSer a organizat prima Croaziera pe Nil cu Jaques Salomé, calatorie in care au participat mai multe persoane din Romania, Canada, Franta, Bolivia, Reunion si Brazilia.

 

La recomandarea lui Jaques Salomé, Aleth Naquet – trainer si formator in Metoda ESPERE® – incepe o colaborare cu Centrul AmaneSer pentru a forma consultanti si traineri in Metoda ESPERE®

 

Astfel, in anul 2003 am demarat primul program de formare in Metoda ESPERE® din Romania moderat de Aleth Naquet, cu o durata de 3 ani. Astfel, in anul 2017 ne bucuram de cea de-a sasea grupa de formare.

Centrul AmaneSer a fost creat din dorinta Claudiei Jimeno de a sprijini dezvoltarea personala a oamenilor.  Din anul 2001 a adus in Romania metode si tehnici noi de comunicare si dezvoltare personala prin care va puteti rezolva suferintele interioare, dar si conflictele cu cei din jur.

 

Metodele si tehnicile folosite de catre specialistii Centrului AmaneSer au aplicabilitate imediata si va ajuta sa va redescoperiti, sa invatati sa va iubiti, sa aflati ce va transmite corpul, sa traiti fericiti in cuplu, sa aveti o relatie armonioasa cu copiii vostri sau sa aveti curajul de a fi voi insiva.

 

De asemenea, va puteti elibera de emotiile negative folosind tehnica TIPI, sa invatati sa comunicati altfel folosind Metoda ESPERE® de comunicare relationala sau sa aduceti armonie in familia voastra cu ajutorul constelatiilor fluviale. Daca doriti sa va cunoasteti mai bine, sa va cresteti increderea in sine si sa invatati sa spuneti “nu” fara a va mai simti vinovati si nu numai, va asteptam la un grup de dezvoltare personala sau o consultatie individuala.