Cum îmi îmbunătățesc relația cu copiii
Atelier ESPERE® #20
Joi 8 februarie 2018 de la ora 18:30 la 21:00

Iti doresti sa ai o comunicare vie, placuta si creativa cu copiii tai, fie ca esti parinte, fie ca te ocupi de educatie?

Vrei sa gasesti raspunsul la intrebarile tale despre cum sa gestionezi situatiile problematice cu care te confrunti in relatie cu ei?

Prin felul in care le vorbesti, vrei sa ii sustii pentru a dezvolta increderea in sine si in fortele proprii?

Afla care sunt cheile pentru a ii creste si educa sanatos folosind o altfel de comunicare care sa te ajute sa gestionezi situatiile de zi cu zi cu care te confrunti.

Metoda ESPERE® este concreta, vizuala, clara si usor de pus in practica. Vom porni de la intrebarile si cererile tale concrete, legate de schimbarile pe care vrei sa le produci in relatia cu copilul tau. Daca aceste teme iti vorbesc, atunci te asteptam la atelierul ESPERE.

Cu cine?

Cati Călin este psiholog si trainer in comunicare relationala prin Metoda ESPERE® la Centrul de dezvoltare personala AmaneSer. Este membru acreditat al Institutului ESPERE International. Are o experienta de 17 ani in training, consultanta si resurse umane. De 11 ani s-a dedicat transmiterii Metodei ESPERE® ca moderator de grupuri de dezvoltare personala, programe de formare special concepute pentru cupluri, organizatii, profesori, educatori, parinti si copii. Articolele ei sunt aici. Articole pe site-ul Itsy Bitsy aici.

Unde se desfașoară?

Hotelul Golden Tulip Times, Bld. Decebal, nr. 19, sector 3  – zona Piata Muncii, Sala Panorama

RSVP

Te rog sa ne dai de veste daca participi la amaneser@amaneser.ro   sau la 0722 672 512

Intrarea este libera, locurile sunt limitate.

Despre JACQUES SALOME și Metoda ESPERE®

Jacques Salomé este psihosociolog, formator, scriitor francez.

Dupa numeroase experiente in domeniul psihologiei si al sociologiei, ajunge la o metoda personala. El creeaza un sistem teoretico-practic, dezvoltand concepte si instrumente proprii. Astfel ia nastere Metoda ESPERE® (Energie Specifica Pentru o Ecologie Relationala Esentiala). Este autorul a peste 59 de carti, coautor al unor lucrari de referinta despre comunicare si cuplu. Cartile sale au fost traduse in peste 27 de limbi, inclusiv limba romana.

Metoda ESPERE® este o pedagogie a comunicarii, o metoda vie, accesibila tuturor si usor de aplicat in viata de zi cu zi.

Scopul comunicarii relationale prin Metoda ESPERE® este imbunatatirea calitatii relatiilor interpersonale din toate domeniile vietii. Sensul pe care il da Jacques Salomé verbului “a comunica” este de “a pune in comun”.  Astfel, din  aceasta perspectiva Metoda ESPERE® ne ajuta sa fim co-autori responsabili ai relatiilor noastre.

Formular Inscriere

Completeaza datele de mai jos si rezerva-ti locul la eveniment.