Fericiti impreuna in cuplu - Atelier ESPERE® #33
7 martie 2019 | orele 18:30 - 21:00
INTRAREA LIBERA!
INTRAREA LIBERA! Daca aceste teme iti vorbesc, atunci Atelierul ESPERE® gratuit este pentru tine:
at cuplu 33 martie 19 mic

Daca iubirea ar fi suficienta pentru a păstra relațiile de cuplu așa cum ni le dorim, atunci cu siguranță numărul despărțirilor si al oamenilor singuri ar fi mult mai mic. Pentru ca nu lipsa iubirii este motivul dificultăților in cuplu, ci felul in care comunicăm și relaționăm unul cu celălalt.

La atelier vei putea descoperi, cu ajutorul Metodei ESPERE®, cum anume poți să creezi sau să reînflorești relația ta de cuplu.

Dupa atelier vei putea:

  • Să eviţi confuzia între sentimente şi relaţie şi să poţi păstra relaţia nepoluată de victimizare şi şantaj emoţional
  • Să clarifici dacă eşti într-o relaţie de întâlnire sau într-o relaţie de cuplu şi proiectul de viaţă comun
  • Să păstrezi vie relaţia de cuplu atunci când sunteţi şi părinţi
  • Să stii cum sa comunici pentru a te face auzit
  • Să ai la îndemână instrumente de comunicare şi reguli ale Metodei ESPERE® pe care să le aplici situaţiilor cu care te vei confrunta în viitor în relaţia de cuplu şi nu numai

Daca ai nevoie sa gasesti raspunsul la intrebarile tale despre cum sa gestionezi situatiile problematice cu care te confrunti in relatia ta de cuplu, atunci te asteptam la atelierul ESPERE® gratuit.

Metoda ESPERE® este concreta, vizuala, clara si usor de pus in practica. Vom porni de la intrebarile si cererile tale concrete, legate de schimbarile pe care vrei sa le produci in in relatia cu tine insuti si in celelalte relatii importante pentru tine.
Cati p15ffmic
Cu cine?

Cati Călin este psiholog si trainer in comunicare relationala prin Metoda ESPERE® la Centrul de dezvoltare personala AmaneSer. Este acreditata de Institutul ESPERE International. Are o experienta de 17 ani in training, consultanta si resurse umane. De 11 ani s-a dedicat transmiterii Metodei ESPERE® ca moderator de grupuri de dezvoltare personala, programe de formare special concepute pentru cupluri, organizatii, profesori, educatori, parinti si copii. Articole pe site-ul Itsy Bitsy aici.

LOCURI LIMITATE! Inscrie-te la ATELIER
completand formularul din josul paginii!
Unde se desfasoara?

Hotelul Golden Tulip Times, Bld. Decebal, nr. 19, sector 3  – zona Piata Muncii, Sala Panorama

Ai nevoie de mai multe detalii?

Contacteaza-ne la amaneser@amaneser.ro

sau la 0722.672.512