o relatie ma buna cu corpul tau - Tabara ESPERE

Invitatie

Trei zile si trei pasi importanti pentru o comunicare si relatie mai buna cu corpul tau, esentiala pentru o viata de calitate.
2, 3 și 4 aprilie 2024 | orele 19:00-20:00
Eveniment GRATUIT online pe ZOOM
Te invit sa descoperi cu ajutorul Metodei ESPERE® creata de Jacques Salomé cum sa comunici si relationezi pentru a iti imbunatati relatia cu corpul tau, a te respecta cu adevarat si a preveni starile de rau.
  • Stii ca ai nevoie sa iti respecti mai mult corpul? Si totusi nu reusesti sa o si faci constant?
  • Apar, stari de rau, somatizari, dureri, poate in cele mai nepotrivite momente?
  • Vrei sa afli cum sa faci pentru a iti creste energia vitala? Si sa previi aparitia somatizarilor?

Tocmai pentru a face cel putin 3 pasi concreti in a crea o relatie mai buna cu corpul tau te invit sa dedici cate o ora din viata ta, in trei zile consecutive, in tabara ESPERE.

„Ai grija de tine, cu adevarat, in fiecare zi. Esti unic si extraordinar, chiar daca ai uitat.”
Jacques Salomé
Participa la tabara ESPERE si vei putea sa:
Cursuri comunicare ESPERE
  • Descoperi cum sa creezi si sa mentii cai concrete pentru a iti respecta corpul, pentru a preveni starile de rau si lipsa energiei

  • Cunosti cum comunicarea poate dauna sau aduce beneficii starii de bine fizice

  • Afli care sunt cele 5 tipuri de mesaje care strică starea de bine si scad energia vitala

  • Exersezi cum sa comunici pentru a contribui la starea ta de sanatate

  • Descoperi cele 8 origini relationale ale somatizarilor, bolilor si accidentelor, pe langa cauza medicala

  • Sa ai la indemana instrumente de comunicare si reguli ale Metodei ESPERE® pe care sa le aplici situatiilor cu care te vei confrunta in viitor in relatiile tale personale si profesionale

Avantajul esential este faptul ca Metoda ESPERE® este una concreta, pornind de la intrebarile si cererile tale, legate de schimbarile pe care vrei sa le produci in relatiile tale. Nu ofera solutii sau retete, ci te ajuta sa te asculti cu adevarat si sa iti gasesti solutia potrivita tie.
Cati Calin formator de formatori in metoda ESPERE
Cu cine?

Sunt Cati Calin, formator si consultant in Metoda de comunicare ESPERE®, pasionata sa sustin oamenii de toate varstele pentru a crea si mentine relatii fericite, in armonie, acest ingredient esential pentru cresterea calitatii vietii.

De 17 ani, cam de toti atat cat sunt si mama, creez programe pentru copii, parinti, profesori, organizatii, fiind alaturi de peste 8500 de partiicipanti.

Din februarie 2019 am șansă să fiu primul și momentan singurul formator de formatori în Metoda ESPERE® acreditat în Romania și să ofer celor care aleg această cale să deprindă și să transmită mai departe acest fel sănătos de a comunica.

Evenimentul este gratuit.
Unde se desfasoara?

Pentru a iti facilita participarea, evenimentul se va desfasura pe platforma Zoom, si toate detaliile despre desfasurare le vei primi in baza inscrierii inainte de aprilie.

Astfel poti participa din orice colt al lumii pentru a afla cum sa iti imbunatatesti relatia cu corpul tau.

Evenimentul va fi partial inregistrat, prima parte a fiecarei zile de tabara. Partea interactiva, cu exercitii si raspunsuri la intrebari, din motive de confidentialitate, nu va fi inregistrata.

Ai nevoie de mai multe detalii?

Contacteaza-ma la comunicare@caticalin.com

sau la +40 722 672 512

Ești gata să ai o relatie mai buna cu corpul tau?
Si eu sunt pregatita sa iti ofer cai concrete pentru a o imbunatati. Astept cu bucurie sa ne intalnim. cu recunostinta de a fi martora a evolutiei tale si a nebanuitei creativitati de a depasi provocarile.

Alunga frica de boala!