Programul de formare de traineri si consultanti in Metoda ESPERE®
Cand si Cum te inscrii in programul de formare ESPERE®?
Te poti inscrie pe tot parcursul desfasurarii formarii, in afara sesiunilor de aprofundare. Etapele sunt urmatoarele:
  • Dosarul de inscriere de mai jos, completat si trimis pe e-mail la amaneser@amaneser.ro.
  • O intalnire fata in fata, online sau telefonic pentru a ne cunoaste si a putea pune in comun orice fel de intrebare ai putea avea despre formare si pentru a sustine printr-o intalnire “vie” motivatia ta de a deveni formator ESPERE.
  • Contractul de formare, ca baza legala a desfasurarii programului de formare. Contractul poate fi incheiat cu persoane fizice sau cu persoane juridice (Societati comerciale, PFA, ONG)
  • Prin achitarea contravalorii taxei de participare corespunzatoare fiecarei sesiuni de lucru sau modalitatii de plata anticipata pe care ai ales-o. Asteptam copia instrumentului de plata utilizat prin e-mail amaneser@amaneser.ro
  • Pentru mai multe detalii te invitam sa ne contactezi la amaneser@amaneser.ro, espere.amaneser.ro, 0722 672 512.
Conditii de participare

Formarea este deschisa catre orice persoana cu varsta de minim 18 ani, absolventa de studii superioare sau medii, care este motivata sa isi transforme felul a comunica si care doreste sa transmita mai departe aceasta metoda pentru a ajuta cat mai multe persoane sa aiba relatii sanatoase, cu respect reciproc.

Atestare
Acreditarea ta este internationala si este oferita de Institutul ESPERE International, singura institutie care recunoaste si valideaza programele de formare in Metoda ESPERE®, garanteaza Metoda si etica profesionala a aderentilor institutului. In acest sens, Institutul ESPERE International a acreditat-o pe Cati Calin pentru derularea programului de formare.

La sfarsitul fiecarei sesiuni de formare Centrul de Dezvoltare Personala AMANESER va elibera un atestat de participare, redactat atat in limba romana, cat si in franceza, care va reprezenta dovada parcurgerii fiecarei etape a programului.

Asteptam vesti de la tine cat mai repede, pentru ca locurile sunt limitate.

Devino si tu trainer in comunicare relationala prin Metoda ESPERE®! Completeaza formularul de mai jos!