Relatie de cuplu de calitate
Un pas important catre o relatie de cuplu plina de viata si creativitate
6 mai 2021 | orele 18:30-20:30
Eveniment online pe ZOOM
Te invitam sa descoperi cu ajutorul Metodei ESPERE® creata de Jacques Salomé cum sa iti construiesti sau imbunatatesti relatia de cuplu. Fie ca iti doresti una, fie ca esti parte a unui cuplu.

Iti doresti sa afli cum de apar neintelegeri si conflicte in relatiile amoroase?

Vrei sa stii ce poti face concret pentru a creste calitatea relatiei tale?

Ai nevoie de cai concrete de a face fata provocarilor care apar, fie ca relatia este la inceput, fie ca este o relatie… cu vechime.

Ai nevoie sa te faci auzit?

Iti doresti sa depasesti momentele in care intri in conflict cu celalalt?

Tocmai pentru a face pasi concreti in a iti imbunatatati relatia amoroasa sau a crea baze sanatoase pentru una viitoare daca nu faci parte dintr-un cuplu, iti propun sa dedici 2 ore din viata ta.

„Nici sentimentele, nici dragostea nu sunt cele care ţin doi oameni împreună; nici intensitatea pasiunii, nici ”parfumul” afecţiunii nu duc la transparenţa relaţiei şi nici la stabilitatea ei în timp. Totul depinde de calitatea relaţiei şi a comunicării. ”
Jacques Salome
Dupa 2 ore interactive, cu intrebari si exemple concrete, vei putea:
Depositphotos_36792063_original
  • sa afli reguli de comunicare eficienta in relatia de cuplu, pornind de la situatii si intrebarile tale concrete

  • sa descoperi diferenta dintre sentimente si relatie si sa depasesti santajul sentimental

  • sa constientizezi ce poti schimba in felul in care relationezi pentru a pastra calitatea relatiei tale sau pentru a construi o relatie daca esti singur(a)

  • sa descoperi importanta fidelitatii fata de sine si a celei fata de celalalt si impactul acestora in relatiile pe termen lung

  • Sa ai la indemana instrumente de comunicare si reguli ale Metodei ESPERE® pe care sa le aplici situatiilor cu care te vei confrunta in viitor in relatiile tale personale si profesionale
* Tematica fixata este una flexibila, pe care o vom adapta nevoilor din acel moment ale participantilor pornind de la intrebari si situatii concrete.
Avantajul esential este faptul ca Metoda ESPERE® este una concreta, pornind de la intrebarile si cererile tale, legate de schimbarile pe care vrei sa le produci in relatiile tale. Nu ofera solutii sau retete, ci te ajuta sa te asculti cu adevarat si sa iti gasesti solutia potrivita tie.
Cati Calin formator de formatori in metoda ESPERE
Cu cine?

Cati Calin este psiholog si trainer in comunicare relationala prin Metoda ESPERE® la Centrul de dezvoltare personala AmaneSer. Este formator de formatori si membra a Consiliului de Administratie al Institutului ESPERE International. Are o experienta de 20 ani in training, consultanta si resurse umane. De 14 ani s-a dedicat transmiterii Metodei ESPERE® ca moderator de grupuri de dezvoltare personala, programe de formare special concepute pentru cupluri, organizatii, profesori, educatori, parinti si copii, avand peste 6500 de participanti. Articolele ei sunt aici.

LOCURI LIMITATE! Inscrie-te la ATELIER
completand formularul din josul paginii!
Unde se desfasoara?

Pentru a pastra normele de siguranta, atelierul va avea loc pe platforma Zoom, si toate detaliile despre desfasurare le vei primi in  baza inscrierii si platii, inainte de 6 mai.

Astfel poti participa din orice colt al lumii, din confortul propriei case.

Ai nevoie de mai multe detalii?

Contacteaza-ne la amaneser@amaneser.ro

sau la 0722 672 512

Investitia ta

100 lei

Cumpara biletul tau AICI sau completeaza formularul de mai jos