Iti multumim pentru confirmare! Ne vedem la Atelierul gratuit online Cum sa imbunatatesc relatia parinte – copil – Atelier gratuit online
Un pas important catre o relatie parinte copil plina de intelegere si creativitate.
14 octombrie 2021 | orele 18:30-20:30
Eveniment online pe ZOOM
Te invitam sa descoperi cu ajutorul Metodei ESPERE® creata de Jacques Salomé cum sa imbunatatesti relatia parinte copil. Pentru a gasi cai de a depasi cu succes provocarile cu care te confrunti.

Vrei sa stii ce poti face concret pentru a depasi neintelegerile si tensiunile in relatia parinte – copil?

Ai nevoie de cai concrete de a face fata provocarilor care apar?

Ai nevoie sa te faci auzit?

Iti doresti sa depasesti momentele in care intrati in conflict?

Tocmai pentru a face pasi concreti in a iti imbunatatati relatia parinte-copil sau a crea baze sanatoase pentru una viitoare daca nu esti inca parinte, iti propun sa dedici 2 ore din viata ta.

„Cea mai importanta, cea mai frecventa, cea mai constanta din cererile unui copil sau ale unui fost-copil, este de a fi ascultat si recunoscut in ceea ce a trait.”
Jacques Salome
Dupa 2 ore interactive, cu intrebari si exemple concrete, vei putea:
Couple having dispute in front of their upset daughter sitting in kitchen at home
  • sa afli reguli de comunicare eficienta in relatia parinte – copil, pornind de la situatii si intrebarile tale concrete

  • sa descoperi diferenta dintre sentimente si relatie si modalitati de relationare echilibrata, care sa sustina dezvoltarea armoioasa a copilului

  • sa constientizezi ce poti schimba in felul in care relationezi pentru a imbunatati calitatea relatiei parinte – copil

  • sa descoperi tipuri de mesaje daunatoare relatiei si cum sa le inlocuiesti cu mesaje relationale

  • Sa ai la indemana instrumente de comunicare si reguli ale Metodei ESPERE® pe care sa le aplici situatiilor cu care te vei confrunta in viitor in relatiile tale

* Tematica fixata este una flexibila, pe care o vom adapta nevoilor din acel moment ale participantilor pornind de la intrebari si situatii concrete.
Avantajul esential este faptul ca Metoda ESPERE® este una concreta, pornind de la intrebarile si cererile tale, legate de schimbarile pe care vrei sa le produci in relatiile tale. Nu ofera solutii sau retete, ci te ajuta sa te asculti cu adevarat si sa iti gasesti solutia potrivita tie.
Cati Calin formator de formatori in metoda ESPERE
Cu cine?

Cati Calin este psiholog si trainer in comunicare relationala prin Metoda ESPERE® la Centrul de dezvoltare personala AmaneSer. Este formator de formatori si membra a Consiliului de Administratie al Institutului ESPERE International. Are o experienta de 20 ani in training, consultanta si resurse umane. De 14 ani s-a dedicat transmiterii Metodei ESPERE® ca moderator de grupuri de dezvoltare personala, programe de formare special concepute pentru cupluri, organizatii, profesori, educatori, parinti si copii, avand peste 6500 de participanti. Articolele ei sunt aici.

Participarea este gratuita. Inscrie-te la ATELIER
completand formularul din josul paginii!
Unde se desfasoara?

Pentru a pastra normele de siguranta, atelierul va avea loc pe platforma Zoom, si toate detaliile despre desfasurare le vei primi in  baza inscrierii si platii, inainte de 14 octombrie.

Astfel poti participa din orice colt al lumii, din confortul propriei case.

Ai nevoie de mai multe detalii?

Contacteaza-ne la amaneser@amaneser.ro

sau la 0722 672 512