Sunt trainer, coach si consultant cu focus pe managementul schimbarii si initiative pentru culturi organizationale.

In ultimii 17 ani am fost norocoasa sa fi lucrat cu mai mult de 6.000 de oameni din 70 de organizatii, sa livrez mai mult de 10.000 de ore de training si 300 de ore de sesiuni 1 la 1.  In cariera mea profesionala am activat ca training consultant, change manager, learning and development senior manager si coach, fie intern fie extern.

Toate acestea m-au invatat ca rareori reusim sa ne atingem potentialul, ci ramanem prinsi in credinte care ne limiteaza, vechi patternuri de gandire si tindem sa ne concentram pe nenumaratele lucruri pe care nu le controlam. In acelasi timp, am invatat ca aceste blocaje nu sunt de netrecut, ci doar obstacole in drumul nostru catre noi insine. Si ca mintea noastra nu este dusmanul nostru, ci aliatul nostru in acest process.

 

Alecsandra Litu You are here:HomeFormatoriAlecsandra Litu Sunt trainer, coach si consultant cu focus pe managementul schimbarii si initiative pentru culturi organizationale.

Aceasta abordare m-a condus catre coaching-ul transformational, ca una din cele mai bune cai de a ne conecta cu potentialul nostru inca nedescoperit. Asa ca am inceput formarea in 2012, cu Consultantii in performanta a lui John Witmore la Londra si am continuat cu Mind Learners Coaching School, devenind coach certificat, asociat Federatiei Internationale de Coaching.

Cred cu tarie aceasta: Calitatea vietii noastre este determinata de calitatea relatiilor noastre cele mai appropriate. Si nu exista nici o relatie care sa duca la conectarea si profunzimea din relatia cu noi insine. Pornind de la acestea am aprofundat intelegerea mea formandu-ma in Metoda ESPERE, o abordare bazata pe comunicare relationala dezvoltata de Jacques Salomé.

Iar atfel, sunt partial o tocilara care iubeste cartile si plimbarile prin muzee. Imi place si sa calatoresc cu rucsacul in spate – in special in Asia de sud-est, pentru ca nu exista o cale mai buna de a aprofunda alte perspective. Am grija de mintea si de corpul meu prin yoga si meditatie.

Daca vrei sa ne conectam, poti sa ma gasesti la LinkedIn, YouTubeFacebookWebsite or email.