Claudia Jimeno Beltran este specialist in dezvoltare personala si crestere spirituala, directii in care si-a dedicat intreaga viata si anii de studiu.

 

Am un interes special pentru cum sa realizez anumite lucruri in viata: cum sa scot nervii, cum sa vindec o relatie, cum sa aduc mai multa armonie, prosperitate si bucurie in viata mea si aceasta abordare m-a ajutat sa gasesc multe solutii in mod natural. Pentru a invata acest “cum pot sa…” si pentru a putea sa indrum si alte persoane, am participat si particip la numeroase cursuri, ateliere, workshopuri, seminarii, formari, etc si, in continuare, interesul meu pentru a ma dezvolta in aceasta directie este viu si profund.” Claudia Jimeno

 

Dorinta  de a gasi o modalitate prin care toti sa traim in pace, bucurie si armonie a ajutat-o sa-si gasesca drumul si de multi ani lucreaza cu mii de persoane pe care le sprijina in dezvoltarea lor personala si cresterea spirituala.

 

In aceasta directie, in anul 2001 a infiintat Centrul de Dezvoltare Personala AmaneSer care inseamna “Rasaritul fiintei tale”, deoarece crede ca fiecare dintre noi este precum un soare care poate straluci mai mult in fiecare zi, singura problema este ca nu stim cum. De aceea, metodele si tehnicile pe care le foloseste au ca scop sa aduca lumina in umbrele din corpul nostru energetic (emotiile negative, traumele, programele, etc) care ne impiedica sa stralucim atat de mult precum am putea.

 

Claudia este si practicant al Metodei ESPERE® pe care a adus-o in Romania.

Din 1998, este trainer si moderator pentru grupuri de comunicare si relationare interpersonala eficienta si grupuri de dezvoltare personala, crestere spirituala si echilibrare energetica.