Sunt Daniela Gavankar, psiholog specialist, formator, supervizor, profesor universitar cu o experiență de peste 20 de ani. Am lucrat cu copii cu autism peste 15 ani, că terapeut, shadow, coordonator, analist comportamental. M-am format în logopedie, ABA, terapie cognitiv-comportamentala, comunicare relațională, și în paralel, am învățat marketing, vânzări, storytelling. Am castigat aceste lucruri în 20 de ani și le las aici pentru ca tu să știi că am competenta necesara să te însoțesc și pe tine pe drumul tău de la confuzie și rătăcire la impact și succes.

Am condus un centru de terapie de succes (AITA) timp de 10 ani și apoi am susținut alti psihologi să își înființeze propriile lor centre de terapie, iar în 10 ani de când predau și mentorez psihologi, peste 6000 de cursanți au fost la cursurile mele, fizic sau online.

 

Daniela Gavankar
Pentru a reuși ai nevoie de o mentalitate de succes, pe care, dacă nu ai primit-o de acasă, iți recomand să lucrezi la ea pentru a o crea.
Dacă ai deja o mentalitate de învingător, te felicit! Insă, dacă nu o ai, s-ar putea să nu ai curaj să te promovezi, să îți setezi preturile corect și poate chiar vei respinge oportunități fară să înțelegi de ce.
Pentru a-ți dezvolta activitatea este nevoie să te dezvolți tu întâi, să ai puteri, curaj și orientare către succes.