relatia cu corpul meu si somatizarile
Un pas important catre o relatie sanatoasa cu corpul tau.
12 noiembrie 2020 | orele 18:30-20:30
Eveniment online pe ZOOM
Te invitam sa descoperi cu ajutorul Metodei ESPERE® creata de Jacques Salomé cum sa asculti sensul somatizarilor si limbajelor corpului.

Iti doresti sa te simti mai bine in corpul tau? Sa iti mentii sanatatatea si energia de viata? Vrei sa afli cum sa asculti limbajele corpului tau?

Ceea ce conteaza cel mai mult este sanatatea, cu ajutorul careia ne putem crea viata pe care o visam!

Iata ca traim un moment dificil, tocmai in ceea ce priveste sanatatea. De aceea devine o nevoie imperioasa sa ne pastram imunitatea cat mai ridicata. Pe langa tot ceea ce putem face medical, exista si o foarte importanta “reteta relationala”.

Ce face ca unele persoane se imbolnavesc si altele nu? Ce oare au trait ele inaintea imbolnavirii? Cum de au lasat poarta deschisa virusilor si altor afectiuni?

Tocmai pentru a descoperi aceste lucruri iti propun sa dedici 2 ore din viata ta. Pentru a creste calitatea relatiei cu corpul tau si a preveni imbolnavirile si alte simptome.

„Ai grija de tine, cu adevarat, in fiecare zi. Esti unic si extraordinar, chiar daca ai uitat.”
Jacques Salomé
Dupa 2 ore de cu multe exemple concrete, vei putea:
arms-care-check-905874
  • sa afli cele 8 origini ale somatizarilor, bolilor si accidentelor; ce face ca o boala intra in viata cuiva
  • sa ai la indemana instrumente concrete pentru a iti asculta corpul
  • sa descoperi cum sa folosesti si ingrijirile relationale propuse de Metoda ESPERE, pe langa cele medicale
  • Sa te poti asculta pe tine mai bine pentru a putea comunica si relationa autentic si coerent , pentru a preveni aparitia bolilor si somatizarilor
  • Sa ai la indemana instrumente de comunicare si reguli ale Metodei ESPERE® pe care sa le aplici situatiilor cu care te vei confrunta in viitor in relatiile tale
* Tematica fixata este una flexibila, pe care o vom adapta nevoilor din acel moment ale participantilor pornind de la intrebari si situatii concrete.
Avantajul esential este faptul ca Metoda ESPERE® este una concreta, pornind de la intrebarile si cererile tale, legate de schimbarile pe care vrei sa le produci in relatiile tale. Nu ofera solutii sau retete, ci te ajuta sa te asculti cu adevarat si sa iti gasesti solutia potrivita tie.
Cati Calin formator de formatori in metoda ESPERE
Cu cine?

Cati Calin este psiholog si trainer in comunicare relationala prin Metoda ESPERE® la Centrul de dezvoltare personala AmaneSer. Este formator de formatori si membra a Consiliului de Administratie al Institutului ESPERE International. Are o experienta de 19 ani in training, consultanta si resurse umane. De 13 ani s-a dedicat transmiterii Metodei ESPERE® ca moderator de grupuri de dezvoltare personala, programe de formare special concepute pentru cupluri, organizatii, profesori, educatori, parinti si copii, avand peste 6000 de participanti. Articolele ei sunt aici.

LOCURI LIMITATE! Inscrie-te la ATELIER
completand formularul din josul paginii!
Unde se desfasoara?

Pentru a pastra normele de siguranta, atelierul va avea loc pe platforma Zoom, si toate detaliile despre desfasurare le vei primi in  baza inscrierii si platii, inainte de 12 octombrie.

Astfel poti participa din orice colt al lumii, din confortul propriei case.

Ai nevoie de mai multe detalii?

Contacteaza-ne la amaneser@amaneser.ro

sau la 0722 672 512

Investitia ta

100 lei

Cumpara biletul tau AICI sau completeaza formularul de mai jos