Un pas important catre o relatie de cuplu plina de viata si creativitate
Cum sa am o relatie de cuplu de calitate ESPERE CATI CALIN
 • Iti doresti sa afli cum de apar neintelegeri si conflicte in relatiile amoroase?
 • Vrei sa stii ce poti face concret pentru a creste calitatea relatiei tale?
 • Ai nevoie de cai concrete de a face fata provocarilor care apar, fie ca relatia este la inceput, fie ca este o relatie… cu vechime.
 • Ai nevoie sa te faci auzit?
 • Iti doresti sa depasesti momentele in care intri in conflict cu celalalt?

 

Tocmai pentru a face pasi concreti in a iti imbunatatati relatia amoroasa sau a crea baze sanatoase pentru una viitoare daca nu faci parte dintr-un cuplu, iti propun sa dedici 2,5 ore din viata ta, pe 15 iunie la Centrul AmaneSer.

Îmbunătăţeşte-ţi relaţia de cuplu!

 15 iunie 2022, 18:30-21:00

Din impresiile altor participanti:

« Am descoperit Metoda ESPERE intr-un punct in care simteam ca ceva din mine nu mai traieste, in care durerea era prea greu de dus de un adult cu suflet de copil mohorat, care privea cu dezmadeje si neincredere lumea…
Cu fiecare atelier la care am participat, am crescut pas cu pas, am primit instrumente si metode care sa ma sustina in procesul de facut curat intr-un trecut care se cerea ordonat.
Sub indurmarea lui Cati Calin, intr-un cadru de siguranta si blandete, am primit ascultare, continere, schimbarea perspectivei din care priveam viata.
Da, pot spune ca Metoda ESPERE mi-a schimbat viata pentru ca am inceput sa indrept privirea catre mine, sa ma ascult, sa ma inteleg, sa traiesc mai bine cu mine. Si cand traiesti bine cu tine, viata este mai usoara iar relatiile cu cei dragi sunt pline de culoare! »

Valentina Sperchez – trainer si consultant in Metoda ESPERE® in curs de formare

«Particip de fiecare dată cu bucurie și entuziasm la atelierele și sesiunile de formare susținute de Cati! Pe de o parte le găsesc foarte bine structurate, cu informații foarte clare și coerente, și pe de altă parte foarte antrenante și practice, cu multe exemple cu care e foarte ușor să rezonezi. O recomand cu căldură ca și trainer și consultant!»

Alexandra Fusea – trainer si consultant in Metoda ESPERE® in curs de acreditare

« Daca prima intalnire cu metoda mi-a adus claritate cu privire la cauzele dificultatilor mele
relationale si constientizarea nevoii mele de a invata sa relationez , formarea pe care am umat-o cativa ani mai tarziu mi-a adus o schimbare a intregii mele structuri interioare, care a antrenat la randu-i schimbari in structurile exterioare pe care mi le creasem anterior pentru a ma considera “in siguranta”.

Am trecut de la a supravietui in rol de victima constransa de propriile reactii pe pilot automat, la
responsabilizarea si discernamantul care imi permit sa fac acum alegeri in coerenta cu viul din mine, la a fi co-autorul constient al relatiilor mele, impreuna cu celalalt.  »

Cristina Dohotaru – in curs de acreditare

Dupa 2,5 ore interactive, cu intrebari si exemple concrete, vei putea:

 • sa afli cum sa te certi mai putin aplicand reguli de comunicare eficienta in relatia de cuplu, pornind de la situatii si intrebarile tale concrete

 • sa identifici santajul sentimental si sa poti sa il gestionezi

 • sa constientizezi ce poti schimba in felul in care relationezi pentru a pastra sau dezvolta calitatea relatiei tale ori pentru a construi o relatie daca esti singur(a)

 • sa te redescoperi si cat de importanta este fidelitatiatea fata de tine (fata de ceea ce simti, iti doresti, etc) si impactul stimei de sine in calitatea relatiei.

 • sa ai la indemana instrumente de comunicare si reguli ale Metodei ESPERE® pe care sa le aplici astfel incat sa ai mai putine conflicte interioare si cu cei din jur, sa exprimi ce iti doresti fara teama de a fi respin/a sau sa ceri ceea ce iti doresti
Cati Calin este responsabila de Programului de Formare pentru Traineri si Consultanti in Metoda de Comunicare relationala ESPERE® din Romania, este psiholog si trainer.

Fii alături de Cati Călin

Formator în Metoda ESPERE®

Alaturi de care vei beneficia de o atmosfera relaxata, deschisa, de respect fata de ritmul fiecaruia, respect fata de persoana si angajament de confidentialitate legat de intimitatea si istoria personala a fiecaruia.

Am cunoscut Metoda ESPERE® in 2001, prin intermediul creatorului ei Jacques Salome, si am fost fascinata de claritatea si simplitatea aplicabilitatii acesteia in toate relatiile mele.

Am decis apoi sa ma alatur primei serii de consultanti formati in Metoda ESPERE® si, treptat, praticarea acesteia a adus o lumina eliberatoare asupra intregului “gunoi relational” acumulat in relatiile mele de pana in acel moment.

Acum, dupa 21 ani Esperieni, reusesc sa pastrez claritate si respect in relatia pe care am descoperit-o a fi cea mai importanta din viata mea, relatia cu mine insami; acest lucru se rasfrange in mod pozitiv asupra intregii miriade de relatii, oameni si evenimente din jurul meu.

 

Cati Calin, singurul formator de formatori in Metoda ESPERE® din Romania

Taxa de participare include :

 • participarea la program
 • suport de curs
 • atestat de participare

Early Bird

 • 165 lei pentru plata pana pe 1 iunie 2022
 • 225 lei pentru plata dupa 1 iunie 2022

CARE ESTE TAXA DE PARTICIPARE?

lei
0

Taxa de participare se poate plati:

 • in numerar, la sediul AMANESER, Str. Matei Basarab, Nr. 104, , Bl. 72, Sc. 3 Ap. 77, sector 3 sau
 • prin virament bancar contul RO53BACX0000001538292003, deschis la Unicredit Bank SA, pentru SC Centrul Amaneser SRL., Cod fiscal 38240400.

Învață și aplică Metoda ESPERE® în fiecare zi!

sau completeaza formularul
Formular Inscriere Workshop Cum sa am o relatie de cuplu de calitate

Completeaza datele de mai jos si rezerva-ti locul la eveniment.

Cum să gestionăm o despărţire sau o pierdere?

Testimoniale

“ Sunt inscrisa in Programul de formare Traineri si Consultanti in Metoda ESPERE. N-am ajuns nici la jumatate, dar cochetez de mult cu atelierele si cursurile in Metoda ESPERE. Am mai incercat si alte forme de terapie sau de consiliere, dar gasesc ca Metoda ESPERE este cea care ma ajuta in timpul cel mai scurt si cu niste instrumente facile, usor de inteles, usor de folosit sa-mi rezolv repede probleme legate de viata mea personala, viata mea intima, de relatiile cu toti cei din jurul meu, incepand de la familie si terminand cu profesionalul sau simplii necunoscuti de pe strada. Simt ca am imbunatatit multe in viata mea de-a lungul timpului, dar si ca mai am foarte multe de invatat. Desi m-am hotarat greu sa ma inscriu in program, voi continua si voi merge pana la capat cu aceasta formare care ma ajuta in fiecare zi.” – Carmen

“ Daca ar fi sa sintetizez intr-un singur cuvant ceea ce este Metoda ESPERE®, acesta ar fi CLARITATE. Este o metoda simpla, clara si puternica. O aseman unei operatii laser – extrem de precisa si fina, curata locul si vindeca totodata. Aduce lumina in viata ta si pune fiecare eveniment la locul sau. Multumesc!”

 

 Raluca Mohanu, coach

„In al doilea rand, demersurile simbolice pe care le-am facut de restituire a unor violente primite de mine in doua situatii de viata au avut efect terapeutic, determinand vindecarea unor somatizari. Cu adevarat, boala se inscrie in corp din tacerea cuvintelor, ceea ce nu este exprimat se imprima in corp, iar intelegand sensul, semnificatia bolii, ceea ce ea vrea sa transmita, dispare necesitatea ca ea sa se manifeste.
In primul rand, am capatat o noua perspectiva asupra propriei vieti si stiu ca sunt responsabila de ea, ma inteleg mai bine pe mine insami, ma accept si ma iubesc asa cum sunt.”

Victorita Dinca

„ESPERE® a insemnat pentru mine in primul rand un proces important de maturizare. Integrand Metoda ESPERE®, am ales sa inlocuiesc o buna parte a educatiei primite in familie, in scoala si in societate, sa inlocuiesc credinte care nu ma ajutau in viata de zi cu zi si sa devin din ce in ce mai mult eu insumi. Am dobandit o autonomie valoroasa in relatiile cu ceilalti, obtinand in acelasi timp o siguranta de sine independenta de conditii exterioare, dar si un respect profund pentru oameni si pentru credintele si dorintele lor.”

 Radu Cocea, psihoterapeut.

„Am avut sansa de a-l intalni pe Jacques Salomé in 2002, la conferinta organizata de Centrul Amaneser, in momentul in care cautam acerb solutii si tehnici pentru a avea o viata fericita si a ma ameliora pe mine. Am fost fascinata sa il descopar pe omul Jacques Salomé, dar si energia si imensa sa iubire pentru ceilalti si pentru sine pe care o degaja. Si cel mai bun lucru pentru mine a fost faptul ca descoperirea esentiala pe care am facut-o prin Metoda ESPERE®, este aceea a propriei mele fiinte, a potentialului meu, a unei energii si pofte de viata necunoscute pana atunci. Am decis sa ma alatur primei serii de consultanti formati in Metoda ESPERE® si, treptat, practicarea acesteia a adus o lumina eliberatoare asupra intregului «gunoi relational» acumulat in relatiile mele de pana in acel moment. Acum, dupa 16 ani «ESPERiEni», reusesc sa pastrez claritate si respect in relatia pe care am descoperit-o a fi cea mai importanta din viata mea, relatia cu mine insami; acest lucru se rasfrange in mod pozitiv asupra intregii miriade de relatii, oameni si evenimente din jurul meu.”, Cati Calin, psiholog, trainer si consultant acreditat in Metoda de comunicare relationala ESPERE®.

„Formarea in ESPERE® cu Jacques Salome, Aleth Naquet si Claudia Jimeno a fost cea mai relevanta formare in comunicare pe care am facut-o. Timp de 4 ani am redefinit tot ce eram si stiam despre mine, am vindecat ce trebuia vindecat si am invatat sa comunic in cel mai autentic mod. ”

Eugenia Deaconu, Legal & Public Affairs Manager

„Am descoperit Metoda ESPERE acum un an jumatate si imi amintesc perfect uimirea cu care am descoperit ca majoritatea nevoilor mele emotionale primare nu au fost satisfacute in copilarie. Simteam uimire si revolta in acelasi timp. Apoi am inteles cum reactiile mele din prezent se datoreaza traumelor din trecut si cum imi proiectez eronat nevoile din copilarie in relatiile actuale, dezechilibrand raportul de forte si afectand ireversibil dinamica.

Treptat, ghidata de Cati Calin, prin intermediul atelierelor ESPERE de la centrul AmaneSer, am inceput sa imi descopar si vindec ranile, sa imi construiesc un nou eu de adult functional si sa lucrez la obtinerea unui echilibru relational, atat ca manager cat si ca fiica, partenera de cuplu, mama. Sunt in plin proces de dezvoltare personala si vad cum, pe masura ce ma afirm si pozitionez mai corect, relatiile mele evolueaza pozitiv.

Iti multumesc, Cati, pentru claritatea si increderea pe care mi le dai! Sper sa ajuti cati mai multi oameni sa isi gaseasca drumul spre ei insisi!”

Simona Jugastreanu